Despre BETE®

BETE Germania GmbH a fost înfiinţată în anul 1991 la Bochum ( Ruhrgebiet - Middle / în partea de vest a Germaniei ) ca filială a companiei BETE FOG NOZZLE.

În toate domeniile privind proiectarea, producerea şi folosirea duzelor pulverizatoare, compania BETE este un pionier.Încă din anul 1950, când John Bete a inventat duza spirală ( denumită şi tirbuşon, coadă de porc sau arc spiral ), inovaţiile noastre în domeniul proiectării duzelor au fost folosite în adâncul mărilor, în spaţiul cosmic şi oriunde altundeva.

În anul 1993, eram prima companie producătoare de duze pulverizatoare, care avea sistemul de management al calităţii înregistrat ISO 9001.În anul 2003 am devenit prima companie producătoare de duze din lume cu un sistem de management al calităţii conform cu normele ISO 9001:2000.

Compania BETE produce peste 20.000 de tipuri diferite de duze pulverizatoare.Am fost primii care am folosit pentru fabricarea duzelor materiale precum: Teflonul (PTFE)şi titaniul şi suntem singurul producător de duze care dispune de un atelier de turnătorie, finanţat complet cu resurse proprii.Majoritatea produselor noastre sunt special proiectate pentru clienţii noştri, iar aproape o treime din afacerea noastră este internaţională.

Diferenţa dintre BETE şi celelalte companii constă în abilitatea de a răspunde rapid şi efectiv la orice tip de provocare în domeniul pulverizării, indifferent de simplitatea sau complexitatea acesteia, oriunde în lume.


© Copyright 2007-2019 BETE Deutschland - Düsen, Düsentechnik und Sprühsysteme - Webdesign & Realisierung: Selisky-Design